Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Duimstokken bedrukken
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Gekleurde duimstokken bedrukken


Gekleurde duimstokken bedrukken

Bedrukte gekleurde duimstokken

Bedrukte gekleurde duimstokken zijn een zeer geschikt middel om uw relaties en werknemers mee te verrassen. De gekleurde duimstokken zijn specifiek erg geschikt voor relaties en werknemers in de bouw. Een duimstok is een veel gebruikt middel in de bouw en is erg handig voor bouwvakkers om even snel iets precies op te meten. Bij HSG Promotions kan u kiezen uit een ruim assortiment aan gekleurde duimstokken die u kunt bedrukken. Zo kan u kiezen voor een doorzichtige gekleurde duimstok in diverse kleuren, een algemene gekleurde duimstok, maar ook uit houten gekleurde duimstokken. Daarnaast hebben wij duimstokken met zowel zonder hoek van 90 graden als gekleurde duimstokken zonder hoek.

Gekleurde duimstokken met logo

Door gekleurde duimstokken te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u gemakkelijk naamsbekendheid bij uw klanten, werknemers en relaties. U kunt de gekleurde duimstokken laten bedrukken tot full color in prachtige kleuren. U kunt daarnaast ook altijd kiezen voor een gekleurde duimstok zonder bedrukking. Door een gekleurde duimstok te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan maakt u gemakkelijk reclame. Wanneer u uw relaties een gekleurde duimstok met uw logo cadeau geeft zal deze zeker met enige regelmaat gebruikt worden. Hierdoor zal uw naam, tekst, logo en/of slogan door een groot aantal mensen gezien worden.

Gekleurde duimstokken bestellen

Door gekleurde duimstokken te bestellen heeft u een relatiegeschenk achter de hand wat sowieso in de smaak zal vallen bij uw relaties in de bouwwereld. U kunt de gekleurde duimstokken cadeau geven aan uw werknemers, die kunnen deze dan gebruiken tijdens hun werk. Daarnaast zijn de bedrukte gekleurde duimstokken ook zeer geschikt om weg te geven op beurzen, congressen, evenementen en festivals. Verder zijn de gekleurde duimstokken ook zeer geschikt als weggevertje voor uw relaties of om neer te leggen op het kantoor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu vrijblijvend een digitale gratis proefdruk aan!