Bedrukte duimstokken

Een duimstok is een meetgereedschap en één van de belangrijkste gereedschappen van een vakman. Timmermannen, klusjesmannen en schilders weten wel raad met een duimstok. Zij meten met de duimstok de juiste lengtes en breedtes op en zorgen ervoor dat alles goed in elkaar past.

Een duimstok wordt gebruikt om nauwkeurig te meten. Een duimstok is meestal van hout of kunststof. Vroeger werd de duim als maat gebruikt, in het Engels ook wel de inch genoemd. Hierdoor heeft dit gereedschap de naam ‘duimstok’ gekregen. In Nederland zijn nu de centimeter en millimeter gebruikelijkere maten. De Nederlandse duimstok geeft daarom dan ook centimeters en millimeters aan. Veel duimstokken zijn vaak aan de andere kant toch nog voorzien van inches.

De duimstokken zijn opvouwbaar door de scharnieren en dus ook compact. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen in een broekzak of gereedschapskist. Ook in het gewone huishouden is een duimstok, die ook wel vouwmeter wordt genoemd, steeds weer te gebruiken. Deze mag dus zeker niet ontbreken in een gereedschapskist.

Duimstokwereld heeft een ruim assortiment aan duimstokken in verschillende soorten en maten. U vindt bij ons houten duimstokken en kunststof duimstokken, maar ook sleutelhanger duimstokken. De sleutelhanger duimstok is erg klein van formaat waardoor u deze makkelijk bij u kunt dragen en u overal direct kunt meten.

Door de duimstokken te bedrukken, creëert u een uniek relatiegeschenk dat ook kan dienen als promotieartikel. Het gebruik van bedrukte duimstokken zorgt voor een professionele indruk bij klanten en bovendien versterkt het de herkenbaarheid van uw logo.

Duimstokken maken deel uit van de duurzaamste gereedschappen en worden vaak vele jaren gebruikt. Uw reclameboodschap is hierdoor langdurig bij uw klant aanwezig. Dit zal positief bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten