Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Duimstokken Bedrukken
Levertijd
Prijs

Duimstok sleutelhangers met logo

Bedrukte sleutelhanger duimstokken

De bedrukte sleutelhanger duimstokken zijn zeer geschikt als promotieartikel wanneer u bijvoorbeeld in de bouwsector werkzaam bent. Een duimstok sleutelhanger met logo is ook ideaal als giveaway te gebruiken op beurzen en evenementen. Bedrukt met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting, zal uw bedrijf continu onder de aandacht blijven. Een bedrukte sleutelhanger duimstok kunt u makkelijk meenemen door zijn compacte afmeting en toch kunt u er tot 0.5 meter mee meten. Alle sleutelhanger duimstokken met opdruk zijn geijkt volgens de Europese normen. Vraag vandaag uw offerte voor uw bedrukte sleutelhanger duimstok nog aan op duimstokwereld.

Sleutelhanger duimstokken bedrukken

Wij kunnen de sleutelhanger duimstokken bedrukken met uw bedrijfslogo of andere reclame-uiting tot maximaal 4 kleuren. U heeft de keuze om de duimstok sleutelhanger te bedrukken aan 1 of 2 zijdes, wanneer u de sleutelhanger duimstok met logo aan beide zijden wenst te bedrukken met uw bedrijfslogo, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij zijn telefonisch, via mail of chat bereikbaar en helpen u graag verder met de aanvraag. Wanneer u niet zeker bent of uw logo of reclame-uiting geschikt is voor een bedrukte sleutelhanger vouwmeter, dan kunt u een offerte aanvragen en ons uw logo toe mailen. Wij maken dan een graag een digitaal voorbeeld voor u, zodat u vooraf kunt zien hoe uw logo op de sleutelhanger duimstok eruit komt te zien.

Sleutelhanger duimstokken bestellen

Bedrukt of onbedrukte sleutelhanger duimstokken bestellen, dat doet u snel en gemakkelijk op duimstokwereld. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u middels onze klantvriendelijke website uw bestelling plaatsen en heeft u zeer snel uw bedrukte sleutelhanger vouwmeter in huis. Wanneer u uw duimstok sleutelhanger heeft gekozen, het aantal kleuren waaruit de bedrukking bestaat en het gewenste aantal, kunt u op de volgende pagina uw persoonsgegevens toevoegen. Als alles klaar is en u heeft uw logo ge-uploadt, dan kunt u de bestelling direct veilig online betalen. Uw bestelling zal met de grootste zorg behandeld worden en kosteloos voor u op 1 locatie in Nederland worden afgeleverd. Indien u graag uw bestelling op meerdere plaatsen geleverd wilt hebben, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers.