Dit zeggen onze klanten

Duimstokken met magneet

Duimstokken met een magneet kunnen niet ontbreken bij een echte klusser. Een duimstok is een meetlat die uit meerdere scharnierende delen bestaat en die samengevouwen kan worden. De magneet in de duimstok is ideaal om kleine voorwerpen die gevallen zijn, zoals schroefjes en spijkers, mee op te rapen. Zo hoeft u niet volledig te bukken. De magneet kan tot wel 500 gram aan gewicht dragen. Duimstokken hebben als grote voordeel dat ze compact opgevouwen kunnen worden, waardoor u ze makkelijk kunt meenemen in uw broekzak of gereedschapskist. Daarnaast is het voordeel van duimstokken dat ze strak en stabiel blijven wanneer u dingen opmeet. Zo kunt u makkelijk bepaalde afmetingen aftekenen. De duimstokken zijn geijkt volgens Europese normen dus de duimstokken beschikken over een goede meetnauwkeurigheid.

Meer lezen >

Duimstokken met magneet online bestellen

De duimstokken met magneet bestelt u eenvoudig online bij Duimstokwereld. U kunt de duimstokken met magneet zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. In ons brede assortiment vindt u duimstokken in allerlei uitvoeringen. Zo hebben we houten duimstokken met magneet, maar ook duimstokken met magneet van kunststof. De meeste duimstokken beschikken naast over een magneet ook over een hoekschaal. U kunt de bedrukte duimstokken cadeau doen aan uw handige werknemers of u kiest ervoor om de bedrukte duimstokken uit te delen op beurzen en evenementen. Uw bedrijfsnaam zal door veel mensen gezien worden, waardoor uw naamsbekendheid zeker zal toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Duimstokken met magneet bedrukken

De duimstokken met magneet zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak aan de zijkanten van de duimstok. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of uw slogan. De duimstokken worden in full color bedrukt, waardoor uw gewenste opdruk mooi tot zijn recht zal komen. U kunt ervoor kiezen op de duimstokken op één of twee zijden te laten bedrukken. Door de duimstokken te laten bedrukken en aan te passen aan de huisstijl van uw bedrijf, creëert u een uniek relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal worden. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdrukt eruit zal komen te zien op de duimstokken met magneet? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >