Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Duimstokken bedrukken
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Duimstokken met magneet

Een bedrukte duimstok met een magneet is een multifunctioneel relatiegeschenk voor in de bouw. Een duimstok is een instrument wat bijna iedere bouwvakker wel gebruikt. Hij is makkelijk op te bergen in een werkbroek, is geijkt en maakt meten een stuk makkelijker. De magneet in een duimstok is ideaal om kleine gevallen voorwerpen zoals schroefjes en spijkers op te rapen. De magneet kan tot wel 500 gram aan gewicht dragen. Bij Premiumwereld kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan duimstokken met een magneet. Zo hebben wij duimstokken met een magneet van zowel 1 als 2 meter. Daarnaast kan u zowel kiezen uit een houten duimstok met magneet als een kunststof duimstok.
9,3
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

Duimstokken met magneet bedrukken

Een ideale manier om uw bedrijf extra in de spotlight te zetten is om de duimstok met magneet te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. U kunt de duimstokken met magneet op diverse manieren laten bedrukken. Zo kunt u de duimstokken op verschillende zijdes en tot wel full color laten bedrukken. Door duimstokken met logo weg te geven genereert u naast goodwill ook nog eens extra naamsbekendheid. Doordat de duimstokken veelvoudig gebruikt worden zal uw logo ook door vele mensen gezien worden.

Bedrukte duimstokken met magneet

Door duimstokken met magneet te bestellen bent u verzekerd van een zeer populair relatiegeschenk binnen de bouw. De duimstokken met een magneet zijn erg leuk als weggevertje op beurzen, evenementen, congressen en feesten. Daarnaast zijn de duimstokken met magneet ook erg leuk als presentje voor uw werknemers of om op uw kantoor te leggen zodat iedereen er gebruik van kan maken. Ten slotte zijn de bedrukte duimstokken met magneet ook nog eens erg geschikt als kleinigheidje voor relaties of om bij een levering aan een klant te doen.Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een digitale proefdruk aan!