Duimstokken met magneet

Een bedrukte duimstok met een magneet is een multifunctioneel relatiegeschenk. Een duimstok is een instrument dat door bijna iedere bouwvakker wel gebruikt wordt. Duimstokken zijn makkelijk op te bergen in een werkbroek, ze zijn geijkt en ze maken meten een stuk makkelijker. De magneet in een duimstok is ideaal om kleine voorwerpen die gevallen zijn, zoals schroefjes en spijkers, op te rapen. De magneet kan tot wel 500 gram aan gewicht dragen. Bij ons vindt u een breed assortiment aan duimstokken, waaronder de duimstokken met magneet. Zo hebben we duimstokken met een magneet van zowel 1 als 2 meter. Ook heeft u de keuze uit een duimstok van hout of een duimstok van kunststof. De meeste duimstokken beschikken daarnaast over een hoekschaal.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Duimstokken met magneet online bestellen

Het bestellen van de duimstokken met magneet kan makkelijk en snel bij ons online. U kunt de duimstokken zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. In ons brede assortiment zal altijd een duimstok te vinden zijn die aansluit bij uw wensen. Door duimstokken met magneet te bestellen, bent u verzekerd van een zeer populair relatiegeschenk binnen de bouw. De duimstokken met magneet zijn erg leuk als weggevertje op beurzen, evenementen en congressen. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Duimstokken met magneet bedrukken

De duimstokken met magneet kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsgegevens of zelf gekozen tekst. De duimstokken kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunt u de duimstokken op één of twee zijdes en in 1-4 kleuren of in full color laten bedrukken. De duimstokken met bedrukking zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk. Doordat de duimstokken veelvuldig gebruikt worden, zal uw logo ook door veel mensen gezien worden. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de duimstokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >