Gekleurde duimstokken

Gekleurde duimstokken zijn onmisbaar voor echte klussers! Een duimstok is een meetlat die bestaat uit meerdere scharnierende delen en die samengevouwen kan worden. Doordat de duimstokken opvouwbaar zijn, zijn de duimstokken ook erg compact. Hierdoor kunt u de gekleurde duimstokken makkelijk meenemen in uw broekzak of gereedschapskist. De gekleurde duimstokken zijn geijkt volgens de Europese normen, waardoor u nauwkeurig dingen kunt opmeten en aftekenen. De gekleurde duimstokken zijn gemaakt van hout, waardoor ze milieuvriendelijk zijn. Doordat het hout erg stevig is, zullen de duimstokken nauwelijks doorbuigen bij het volledig openen van de duimstok. Bij Duimstokwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten duimstokken, waaronder de gekleurde duimstokken. De meeste van onze duimstokken hebben een lengte van 2 meter.

Meer lezen >

Gekleurde duimstokken online bestellen

De gekleurde duimstokken kunt u makkelijk en snel online bestellen bij Duimstokwereld. U kunt de gekleurde duimstokken met logo zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. Voor timmermannen, bouwvakkers en werklui die dagelijks veel moeten opmeten en aftekenen, zijn onze gekleurde duimstokken ideaal. De duimstokken beschikken over een 90 graden klik. Zo kunt u perfect rechte hoeken afmeten. Bij de gekleurde duimstokken heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren. Hierdoor kunt u een kleur duimstok kiezen die volledig aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Gekleurde duimstokken bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de gekleurde duimstokken te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De duimstokken zijn erg geschikt om te bedrukken, door het grote drukoppervlak aan de zijkanten van de duimstok. De gekleurde duimstokken kunnen bedrukt worden op één of twee zijden en de bedrukking is in full color. U kunt de gekleurde duimstokken met logo inzetten als promotieartikel voor op beurzen en evenementen of als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Op deze manier zullen uw bedrijfsgegevens bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal toenemen. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de gekleurde duimstokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >