Gekleurde duimstokken

Een gekleurde duimstok is een veel gebruikt middel in de bouw en is erg handig voor bouwvakkers om even snel iets precies op te meten. Een duimstok is meetgereedschap dat uit meerdere scharnierende delen bestaat en samengevouwen kan worden. Bedrukte gekleurde duimstokken zijn een geschikt middel om uw relaties en werknemers te verrassen. De gekleurde duimstokken zijn specifiek erg geschikt voor relaties en werknemers in de bouw. U vindt bij ons een breed assortiment aan gekleurde duimstokken in verschillende maten. De duimstokken zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. De gekleurde duimstokken zijn gemaakt van hout en zijn daardoor erg stevig. Ook hebben we duimstokken met 60 en 90 graden hoeken. Onze duimstokken zijn allemaal geijkt volgens de Europese norm 3, wat zorgt voor een exacte meetnauwkeurigheid.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat

Dit zeggen onze klanten

Gekleurde duimstokken online bestellen

Het bestellen van de gekleurde duimstokken kan bij ons makkelijk en snel online. U kunt de gekleurde duimstokken zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf 25 stuks. De bedrukte duimstokken zijn erg handig voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. De gekleurde duimstokken met bedrukking zijn zeer geschikt om weg te geven op beurzen, congressen en evenementen als weggevertje. Er zal altijd een geschikte duimstok voor u te vinden zijn in ons ruime assortiment! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail en telefoon.

Meer lezen >

Gekleurde duimstokken bedrukken

De gekleurde duimstokken kunnen gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsgegevens of een zelf gekozen tekst. De duimstokken kunnen op één of twee zijdes bedrukt worden in 1-4 kleuren of in full color. Wanneer u uw relaties een gekleurde duimstok met logo cadeau geeft, zullen zij deze zeker met enige regelmaat gebruiken. Hierdoor zal uw naam en logo door een groot aantal mensen gezien worden, wat goed is voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de duimstokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >