Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 14 van 14 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!


1 - 14 van 14 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Houten duimstokken

Houten duimstokken zijn onmisbaar als u een klusser bent! Wanneer u opzoek bent naar een milieuvriendelijke duimstok, zit u met houten duimstokken zeker goed. Duimstokken zijn ideaal om dingen snel en nauwkeurig op te meten. Daarnaast zijn de duimstokken ook nog eens erg compact doordat ze opvouwbaar zijn. Hierdoor kunnen de duimstokken eenvoudig meegenomen worden in een broekzak of gereedschapskist. De duimstokken beschikken over een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3. Houten duimstokken hebben als grote voordeel ten opzichte van andere soorten duimstokken dat zij nauwelijks doorbuigen bij het volledig openen van de duimstok, doordat het hout erg stevig is. Bij Duimstokkenwereld vindt u een breed assortiment aan diverse duimstokken in verschillende lengtes. Zo hebben we duimstokken van 1, 2 of 4 meter. Naast duimstokken in centimeters hebben we ook duimstokken in inches. 

Meer lezen >

Houten duimstokken online bestellen

Houten duimstokken bestelt u makkelijk en snel bij Duimstokkenwereld. Het is mogelijk om de duimstokken zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 25 stuks. Onze duimstokken zijn ideaal voor bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Met een duimstok kunt u uw werkzaamheden makkelijk verrichten. In ons assortiment zal zeker een geschikte duimstok voor u te vinden zijn. We hebben duimstokken die beschikken over een hoekschaal of duimstokken die klikken bij een hoek van 90 graden. Dit is ideaal om rechte hoeken mee te markeren! Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Meer lezen >

Houten duimstokken bedrukken

Het is mogelijk om de houten duimstokken volledig te bedrukken naar uw eigen wensen. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, persoonsgegevens of een zelf gekozen tekst. De bedrukking is in full color, waardoor uw gewenste opdruk er erg mooi uit zal komen te zien. U kunt de duimstokken op één of twee zijden laten bedrukken. Duimstokken bedrukt met logo zijn ideaal om in te zetten als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Iedereen kan namelijk wel een duimstok gebruiken. Bovendien zullen uw bedrijfsgegevens hierdoor ook bij veel mensen terecht komen, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen. Benieuwd naar hoe de houten duimstokken eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >