Filters

Kies een kleur
Duimstokken bedrukken
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Houten duimstokken

Houten duimstokken zijn ideaal voor wanneer u een timmer, bouw of klusbedrijf heeft. Het voordeel van houten duimstokken ten opzichte van kunststof duimstokken is dat zij minder doorbuigen bij het volledig openen van de duimstok. Bij ons vindt u een breed assortiment aan houten duimstokken in verschillende soorten en maten. Zo hebben we duimstokken van 0,5 meter en 1 meter, maar ook duimstokken van 2 of 4 meter. Hierdoor zal er altijd een geschikte duimstok voor u te vinden zijn in ons assortiment! Onze houten duimstokken hebben allemaal een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3 en zijn voorzien van een hoekschaal. Sommige van onze duimstokken klikken bij een hoek van 90 graden. Dit is ideaal om rechte hoeken mee te markeren. We hebben duimstokken in cm, maar ook duimstokken met aan de ene kant cm en aan de andere kant inches.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 16 van 16 resultaten
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Houten duimstokken online bestellen

U kunt de houten duimstokken eenvoudig en snel bij ons online bestellen. De duimstokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De duimstokken zijn ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Zo kunnen zij makkelijk hun werkzaamheden verrichten. U vindt bij ons houten duimstokken in alle maten en diktes. Voor ieder bedrijfslogo is er wel een passende duimstok bij ons te vinden! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Houten duimstokken bedrukken

De houten duimstokken kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door ze te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan op één of twee zijden van de duimstokken gedrukt worden. Dit kan in 1-4 kleuren of in full color. De bedrukte houten duimstokken zijn erg geschikt als relatiegeschenk of als giveaway. Met een houten duimstok met bedrukking creëert u een persoonlijk relatiegeschenk en maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf of merk. Benieuwd naar hoe de houten duimstokken eruit zullen komen te zien met uw gewenste bedrukking? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!