Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Duimstokken bedrukken
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Houten duimstokken

Onze houten duimstokken bedrukken wij met uw bedrijfslogo of tekst en zijn ideaal als u een timmer, bouw of klusbedrijf heeft en een relatiegeschenk met opdruk wilt weggeven. Wij bedrukken uw logo of tekst in maximaal 4 kleuren op de houten duimstok. Ook wanneer u een bedrijfslogo met veel detail heeft, hebben wij een geschikte duimstok voor uw logo. Bent u dus opzoek naar een effectieve en goedkope manier van reclame maken? Dan zit u met bedrukte duimstokken altijd goed. Onze houten duimstokken hebben allemaal een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3 en zijn voorzien van een hoekschaal.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 16 van 16 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 16 van 16 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Houten duimstokken bedrukken

Deze bedrukte houten duimstokken zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of giveaway. Met een houten duimstok met opdruk creëert u een persoonlijk relatiegeschenk en maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf of merk. Ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Wanneer u nu de duimstok bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst wilt hebben, bij duimstokwereld bent u aan het juiste adres. U vindt op duimstokwereld een ruim assortiment aan duimstokken, die allemaal geschikt zijn om te bedrukken. Wanneer u uw duimstok niet in ons assortiment heeft gevonden, neem dan gerust contact met onze medewerkers op, zij helpen u graag verder met het zoeken naar een passende duimstok.

Houten duimstokken met logo

Bedrukt en onbedrukte houten duimstokken bestelt u eenvoudig online bij duimstokkenwereld.nl. Wij bieden u een ruim assortiment aan houten duimstokken die voorzien kunnen worden van opdruk. Het voordeel van houten duimstokken t.o.v. kunststof duimstokken is, dat zij minder doorbuigen bij volledige openen. U vindt houten duimstokken in alle maten en diktes en voor elk bedrijfslogo hebben wij een passende duimstok. Met slechts 3 stappen bestelt u uw bedrukt of onbedrukte duimstok online en wanneer u uw logo meelevert, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u op. U krijgt dan een indruk van hoe uw logo op de duimstok uitkomt. Wij hanteren geen instel en verzendkosten.