Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Duimstokken bedrukken
Levertijd
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Houten duimstokken met logo


Houten duimstokken met logo

Houten duimstokken bedrukken

Onze houten duimstokken bedrukken wij met uw bedrijfslogo of tekst en zijn ideaal als u een timmer, bouw of klusbedrijf heeft en een relatiegeschenk met opdruk wilt weggeven. Wij bedrukken uw logo of tekst in maximaal 4 kleuren op de houten duimstok. Ook wanneer u een bedrijfslogo met veel detail heeft, hebben wij een geschikte duimstok voor uw logo. Bent u dus opzoek naar een effectieve en goedkope manier van reclame maken? Dan zit u met bedrukte duimstokken altijd goed. Onze houten duimstokken hebben allemaal een minimale meetnauwkeurigheid van EU klasse 3 en zijn voorzien van een hoekschaal.

Bedrukte houten duimstokken

Deze bedrukte houten duimstokken zijn zeer geschikt als relatiegeschenk of giveaway. Met een houten duimstok met opdruk creëert u een persoonlijk relatiegeschenk en maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf of merk. Ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. Wanneer u nu de duimstok bedrukt met uw bedrijfslogo of tekst wilt hebben, bij duimstokwereld bent u aan het juiste adres. U vindt op duimstokwereld een ruim assortiment aan duimstokken, die allemaal geschikt zijn om te bedrukken. Wanneer u uw duimstok niet in ons assortiment heeft gevonden, neem dan gerust contact met onze medewerkers op, zij helpen u graag verder met het zoeken naar een passende duimstok.

Houten duimstokken bestellen

Bedrukt en onbedrukte houten duimstokken bestelt u eenvoudig online bij duimstokkenwereld.nl. Wij bieden u een ruim assortiment aan houten duimstokken die voorzien kunnen worden van opdruk. Het voordeel van houten duimstokken t.o.v. kunststof duimstokken is, dat zij minder doorbuigen bij volledige openen. U vindt houten duimstokken in alle maten en diktes en voor elk bedrijfslogo hebben wij een passende duimstok. Met slechts 3 stappen bestelt u uw bedrukt of onbedrukte duimstok online en wanneer u uw logo meelevert, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u op. U krijgt dan een indruk van hoe uw logo op de duimstok uitkomt. Wij hanteren geen instel en verzendkosten.