Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof duimstokken

Wanneer u een echte klusser bent, zijn onze kunststof duimstokken onmisbaar. Een duimstok is een meetlat die uit meerdere scharnierende delen bestaat en die samengevouwen kan worden. De kunststof duimstokken zijn gemaakt van kunststof materiaal. Om de duimstokken een beetje flexibel te maken, is er glasfiber toegevoegd. Het voordeel van een duimstok is dat ze erg compact zijn en makkelijk meegenomen kunnen worden in uw broekzak of gereedschapskist. Bovendien blijven de duimstokken ook strak en stabiel als u dingen opmeet, waardoor het erg makkelijk is om een bepaalde afmeting af te tekenen. Ook klikken de duimstokken bij een hoek van 90 graden, waardoor u perfect strakke hoeken kunt maken. Alle duimstokken zijn geijkt volgens Europese normen, waardoor u nauwkeurig dingen kunt opmeten. U vindt bij ons een breed assortiment aan kunststof duimstokken in verschillende soorten en maten. Zo hebben we duimstokken van 1, 2 of 3 meter.

Meer lezen >

Kunststof duimstokken online bestellen

De kunststof duimstokken met bedrukking bestelt u eenvoudig bij Duimstokwereld! De duimstokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. U vindt bij ons duimstokken in allerlei uitvoeringen. Zo hebben we duimstokken in centimeters, maar ook in inches. De meeste duimstokken zijn wit van kleur, zodat u de centimeters duidelijk kunt aflezen. Wanneer u werkzaam bent bij een bouwbedrijf of wanneer u een bedrijf bent met veel handige medewerkers in dienst, is het een uitstekend idee om duimstokken te laten bedrukken. Ook kunt u de bedrukte duimstokken uitdelen op beurzen en evenementen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon. We helpen u altijd graag verder.

Meer lezen >

Kunststof duimstokken bedrukken

De kunststof duimstokken zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak op de zijkanten. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of uw slogan. De bedrukking kan op één of twee zijden van de duimstokken gedrukt worden. Uw gewenste opdruk wordt in full color op de duimstokken gedrukt, waardoor u een mooi resultaat krijgt. Een bedrukte duimstok is een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Duimstokken worden erg vaak gebruikt en zullen goed van pas komen. Ook vergroot u op deze manier de naamsbekendheid van uw bedrijf, doordat uw logo door veel mensen gezien zal worden. Benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de kunststof duimstokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >