Kunststof duimstokken

Kunststof duimstokken kunnen niet ontbreken wanneer u een timmer-, bouw- of klusbedrijf heeft. Een duimstok is meetgereedschap dat uit meerdere scharnierende delen bestaat en samengevouwen kan worden. Duimstokken worden erg vaak gebruikt. Zo worden ze gebruikt om even snel iets op te meten of voor echt grote klussen. Duimstokken zijn daardoor een geschikt geschenk voor heel veel relaties. De kunststof duimstokken zijn allemaal gemaakt van glasvezel. U vindt bij ons een ruim assortiment aan kunststof duimstokken in verschillende soorten en maten. Zo hebben we duimstokken van 1, 2 of 3 meter. Hierdoor zult u altijd een geschikte duimstok in ons assortiment vinden. Onze duimstokken zijn allemaal geijkt volgens de Europese norm 3, wat zorgt voor een exacte meetnauwkeurigheid. Ook klikken de duimstokken in op 90 graden.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 7 van 7 resultaten

1 - 7 van 7 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kunststof duimstokken online bestellen

De kunststof duimstokken kunnen makkelijk en snel bij ons online besteld worden. Het is mogelijk om de duimstokken zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf 25 stuks. De bedrukte duimstokken zijn ideaal voor alle bouwvakkers, timmermannen en werklui die er dagelijks mee aan de slag gaan. U kunt bij ons bedrukte duimstokken in alle maten en uitvoeringen vinden. Zo hebben we duimstokken in cm, maar ook duimstokken in inches. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Kunststof duimstokken bedrukken

Alle kunststof duimstokken kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of slogan. De bedrukking kan op één of twee zijden van de duimstokken gedrukt worden. Dit kan in 1-4 kleuren of in full color. Kunststof duimstokken met bedrukking vindt u overal terug en niet alleen in de bouw. In bijna ieder huishouden is er wel een duimstok te vinden. Hierdoor is een bedrukte kunststof duimstok een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Bent u benieuwd naar hoe de kunststof duimstok eruit komen te zien met uw logo? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >