Producten

Filters

Kies een kleur
Duimstokken bedrukken
Levertijd
Eigenschap
Prijs
9

" Hele goeie communicatie via de mail met uiteindelijk een mooie order werkkleding. Mooie bedrukking en fijne stof! "

Astrid 16 September 2021

Duimstokken bedrukken

Duimstokwereld is gespecialiseerd in het bedrukken van duimstokken. De duimstokken kunnen volledig naar uw wens gepersonaliseerd worden door ze te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. De duimstokken hebben een aanduiding in zowel cm als inches. De duimstokken kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Duimstokken kunnen al besteld worden vanaf 25 stuks. Ook kunnen de duimstokken onbedrukt besteld worden.

 

 

 

 

Duimstokken met logo

Een duimstok met logo is ideaal als relatiegeschenk en giveaway voor op beurzen en evenementen. Duimstokken zijn opvouwbaar en dus compact. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen in een broekzak of gereedschapskist. De bedrukte duimstok is een opvallend geschenk voor als u een timmer-, bouw- of klusbedrijf heeft. Een duimstok met opdruk komt natuurlijk ook bij mensen thuis van pas.

 

Bedrukte duimstokken

Bij Duimstokwereld bent u aan het juiste adres voor bedrukte duimstokken. Met duimstokken kunt u makkelijk lengtes en breedtes opmeten. In ons ruime assortiment vindt u houten duimstokken, timmermans duimstokken, kunststof duimstokken en sleutelhanger duimstokken. De standaard duimstokken hebben een afmeting van 2 meter, terwijl de timmermans duimstokken een lengte hebben van 0,50 of 1 meter.