Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sleutelhanger duimstokken

Wanneer u op een onverwacht moment iets moet opmeten maar u geen meetlat bij de hand heeft, komen de sleutelhanger duimstokken goed van pas! Deze duimstokken hebben een metalen sleutelhanger voor aan de sleutelbos. Zo heeft u altijd een kleine duimstok bij de hand. De sleutelhanger duimstokken kunnen uitgevouwen worden tot 0,5 meter en de duimstokken zijn voorzien van een thermische schaalgravering. Alle sleutelhanger duimstokken zijn geijkt volgens de Europese normen, waardoor u nauwkeurig dingen kunt opmeten en aftekenen. De sleutelhanger duimstok is gemaakt van sterk glasfiber zodat ze toch een beetje flexibel zijn. Bij Duimstokwereld vindt u een breed assortiment aan allerlei soorten duimstokken, waaronder de sleutelhanger duimstokken. Onze duimstokken zijn onmisbaar voor echte klussers.

Meer lezen >

Sleutelhanger duimstokken online bestellen

U kunt de sleutelhanger duimstokken makkelijk en snel bij ons online bestellen. De duimstokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De sleutelhanger duimstokken zijn standaard wit van kleur, zodat de schaalverdeling het beste afgelezen kan worden. De sleutelhanger duimstokken zijn unieke en vooral praktische geschenken voor aan de sleutelbos en zijn daarom perfect om in te zetten als promotieartikel voor op beurzen of evenementen. Deze sleutelhangers zijn ideaal voor bouwvakkers, timmermannen en werklui die dagelijks een duimstok nodig hebben. Wanneer zij een keer hun duimstok vergeten, hebben ze dan toch nog een kleine sleutelhanger duimstok. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Sleutelhanger duimstokken bedrukken

De sleutelhanger duimstokken zijn erg geschikt om te bedrukken door het grote drukoppervlak aan de zijkanten van de duimstok. Voor de opdruk kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een zelf gekozen tekst of een afbeelding. U kunt de duimstokken zowel op één als op twee zijden laten bedrukken. Uw logo zal in full color op de duimstok gedrukt worden, waardoor uw logo erg mooi tot zijn recht zal komen. De bedrukking op de duimstok is alleen volledig zichtbaar als de duimstok helemaal is opgevouwen. Door de sleutelhanger duimstokken te laten bedrukken, creëert u een unieke duimstok. Bent u benieuwd naar hoe uw logo eruit zal komen te zien op de sleutelhanger duimstokken? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >

Meer lezen >