Sleutelhanger duimstokken

De sleutelhanger duimstokken zijn unieke en vooral praktische geschenken voor aan de sleutelbos. De sleutelhanger duimstok kunt u makkelijk meenemen door de compacte afmeting. Wanneer u op een onverwachts moment iets moet opmeten maar u geen meetlat bij de hand heeft, komt de sleutelhanger duimstok erg goed van pas. De duimstok kan uitgevouwen worden tot 0,5 meter en de duimstok is voorzien van een thermische schaal gravering. Alle sleutelhanger duimstokken zijn geijkt volgens de Europese normen. Voor de echte klusser is dit een onmisbaar item! De sleutelhanger duimstok is gemaakt van sterk glasfiber. Bij ons vindt u een breed assortiment aan duimstokken in verschillende soorten en maten, waaronder de sleutelhanger duimstokken.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Sleutelhanger duimstokken online bestellen

U kunt de sleutelhanger duimstokken makkelijk en snel bij ons online bestellen! De duimstokken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf 25 stuks. De sleutelhanger duimstokken zijn standaard wit van kleur. Bij deze kleur is de schaalverdeling het beste af te lezen. De bedrukking op de duimstok zal alleen goed zichtbaar zijn wanneer de duimstok is opgevouwen. Bestel nu uw bedrukte sleutelhanger duimstokken zodat u altijd en overal even snel iets kunt opmeten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Sleutelhanger duimstokken bedrukken

Alle sleutelhanger duimstokken kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, internetadres of slogan. De duimstok kan op één of twee zijdes bedrukt worden in 1-4 kleuren. De bedrukte sleutelhanger duimstokken zijn zeer geschikt als promotieartikel voor wanneer u bijvoorbeeld in de bouwsector werkzaam bent. Met de sleutelhanger duimstokken bedrukt met uw logo of andere reclame uiting, zal uw bedrijf continu onder de aandacht blijven. Benieuwd naar hoe uw gewenste bedrukking eruit zal komen te zien op de duimstok sleutelhanger? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >